NIEUWS van Loes. Haar vader (lid van OGC) runt al jaren met veel passie en plezier een biologische geitenhouderij. Het boerenleven is Loes met de paplepel ingegoten. Daarnaast heeft ze nog een passie, ijs maken! En laat haar man Arjen nou net productontwikkelaar zijn. Wat een geweldige combi. De vraag naar biologische geitenzuivel is flink toegenomen en inmiddels ligt het ijs al in de schappen van Albert Heijn.
Biologische ambachtelijke gelato gemaakt van verse biologische geitenmelk! Vind het ijs van Goats Goodness in ruim 350 AH filialen!
Wat u moet weten...
- Geen room, melkpoeder of roomboter. ALLEEN verse geitenmelk;
- Handmatig bereid en minimaal 12 uur gerijpt voor optimale smaak en textuur;
- Smaakt niet als geitenkaas of geitenmelk. Verrassend!
- Geitenmelk is beter verteerbaar dan koemelk en geeft minder vaak aanleiding tot overgevoeligheidsreacties en maag-darmklachten;
- Geitenmelk is een goede bron van hoogwaardige eiwitten, vitamines en mineralen en bevat minder lactose dan koemelk.
Het proberen meer dan waard. Vind de dichtstbijzijnde AH, kijk hier https://www.goatsgoodness.nl/waar-te-koop