Organic Goatmilk Coöperatie

Organic Goatmilk Coöperatie (OGC) is een samenwerkingsverband van ruim veertig biologische geitenhouders uit België, Duitsland en vooral Nederland. OGC haalt de melk op bij de leden en levert die meteen af bij de klanten. OGC is marktleider in Noord West Europa voor de productie van biologische geitenmelk. De bestuursleden kennen de biologische geitenhouderij zeer goed en werken met passie aan de ontwikkeling van de keten voor biologische geitenzuivel, van producent tot consument. Zij leveren met passie hun bijdrage aan uw business en het ontwikkelen van de biologische afzetmarkt.

OGC levert melk op maat, flexibel en kostenefficiënt. Alle melk voldoet aan de eisen die gesteld worden door de overheid en zelfs meer. De coöperatie levert een hoge kwaliteit biologische geitenmelk aan haar afnemers. Dit wordt gewaarborgd door overheidscontroles op voedselveiligheid, biologische regelgeving en kwaliteitsprogramma’s zoals ‘Kwaligeit’.

Samenwerken in ketenverband voor een langere termijn vormt het uitgangspunt.

Adresgegevens


Postadres
Ericssonstraat 32
5121 ML Rijen
Nederland

Contactgegevens


Secretariaat
info@organicgoatmilkcooperatie.nl

Verkoop
Jan van Tilburg +31 (0) 6 137 02 250
Johan Devreese +32 (0) 473 39 26 70

Voorzitter

Kees Steendijk  +31 6 224 64 294

We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
akkoord »