Geitenhouders - Familie Struik

Midden op het mooie eiland Goeree Overflakkee ligt de boerderij Het Groenewout van de familie Cor en Jenny Struik. Het familiebedrijf bestaat al vanaf de jaren dertig.

Sinds 1999 is ons gemend bedrijf overgeschakeld op biologische bedrijfsvoering. Het werken zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest is een uitdaging om zo goed mogelijk om te gaan met respect voor dier en natuur. Samen met onze zoon Johannis melken wij ca 500 melkgeiten en hebben we 200 lammeren, enkele koeien voor het restvoer en het vlees voor de familie. De mest van de dieren rijden we uit op de akkers en zo is de cirkel weer rond.

De hoofdgewassen die wij telen zijn, grasklaver, aardappelen, spruiten, bloemkool, wortelen en uien. Sinds 2009 na de oprichting van de coöperatie leveren wij de geitenmelk aan Organic Goatmilk Coöperatie. Zelf ben ik vanaf het begin betrokken bij de oprichting en verhandel ik de geitenmelk in binnen- en buitenland, waar we ondertussen goed in de markt zitten. Ik hoop dan ook nog dat we nog vele jaren met plezier ons werk mogen uitoefenen.


Bekijk alle boeren

Adres

Boomvliet 3
3247 KG Dirksland

Achter de schermen

Klik op de foto voor een vergroting.


  Waar wij precies wonen?


  Adresgegevens


  Postadres
  Ericssonstraat 32
  5121 ML Rijen
  Nederland

  Contactgegevens


  Secretariaat
  info@organicgoatmilkcooperatie.nl

  Verkoop
  Jan van Tilburg +31 (0) 6 137 02 250
  Johan Devreese +32 (0) 473 39 26 70

  Voorzitter

  Kees Steendijk  +31 6 224 64 294

  We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
  akkoord »