Geitenhouders - Familie Pijlman

Ons motto luidt: topkwaliteit melk produceren op een zo dier en milieuvriendelijke manier. Met de keuze voor ekologisch boeren denken wij hier de juiste keuze in te hebben gemaakt. Onze geiten lopen in ruime, lichte en moderne stallen. In het weideseizoen gaan de geiten naar buiten. Hier kunnen ze in alle rust genieten van vers gras. Op onze stal liggen zonnepanelen die ons bedrijf voorzien van stroom. Naast de opwekking van duurzame energie, doet ons bedrijf ook aan energie besparing. Zo worden de meeste stallen verlicht met led licht. En word de warmte die vrij komt bij het koelen van de melk omgezet in warm water voor het reinigen van de melkinstallatie en huishoudelijke gebruik.

Wij hopen dat u zult genieten van onze melk en de producten die daarvan zijn gemaakt. Hillie, Sipke, Ariën en Maaike Pijlman De Heerlijkheid Kuunder VOF, gevestigd te Kuinre (noord-west Overijssel) Wij zijn te volgen op Facebook.


Bekijk alle boeren

Adres

Worstsloot 1a
8374 EV Kuinre

Bijzonderheden

Bezoek onze Facebook pagina
Achter de schermen

Klik op de foto voor een vergroting.


  Waar wij precies wonen?


  Adresgegevens


  Postadres
  Ericssonstraat 32
  5121 ML Rijen
  Nederland

  Contactgegevens


  Secretariaat
  info@organicgoatmilkcooperatie.nl

  Verkoop
  Jan van Tilburg +31 (0) 6 137 02 250
  Johan Devreese +32 (0) 473 39 26 70

  Voorzitter

  Kees Steendijk  +31 6 224 64 294

  We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
  akkoord »