Geitenhouders - Familie Nap

Sinds eind 2015 boeren wij, Gerard, Gerben en Jantine, op boerderij De grootte Veen in Putten. Al langer bestonden er plannen om een geitenbedrijf te starten en in 2015 werd dit werkelijkheid. De ligboxenstal hebben wij omgebouwd naar een mooie geitenstal en tussen de loods en de geitenstal hebben we een nieuwe melkstal gezet.

In de stal houden wij ruim 500 melkgeiten verdeeld in twee groepen. Als de geiten het willen kunnen ze naar buiten de wei in. In de loods zitten circa 200 lammeren, zij kunnen ook altijd naar buiten. Zij mogen lekker rennen door de boomgaard van de oude boerderij.

De geiten krijgen elke dag een nieuwe laag stro en hebben de hele dag beschikking over gras en hooi. Ons voer halen we grotendeels van onze eigen grond. De mest kunnen we hier weer op brengen, zo houden we de grond gezond en is de kringloop weer rond.

We leveren onze melk aan de OGC, deze coöperatie geeft ons een goed gevoel. Ze gaan eerlijk en transparant te werk. Op deze manier heeft de boer, verwerker en de consument een eerlijke prijs voor een eerlijk product.

Bekijk alle boeren

Adres


Familie Nap (De Grote Veen)
Nijkerkerstraat 70
3882 PJ Putten

Achter de schermen

Klik op de foto voor een vergroting.

  Adresgegevens


  Postadres
  Ericssonstraat 32
  5121 ML Rijen
  Nederland

  Contactgegevens


  Secretariaat
  info@organicgoatmilkcooperatie.nl

  Verkoop
  Jan van Tilburg +31 (0) 6 137 02 250
  Johan Devreese +32 (0) 473 39 26 70

  Voorzitter

  Kees Steendijk  +31 6 224 64 294

  We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
  akkoord »