Geitenhouders - Familie Kooiman

Net buiten het prachtige en sfeervolle centrum van Kamerik woont de familie Kooijman. Ze hebben een biologisch melkgeitenbedrijf op 33 hectare grasland. Een gezin met 3 jongens en 1 meisje waarvan de oudste, Gertjan ook een aandeel in het boerenbedrijf heeft. Sinds 1999 dragen ze de mooie titel ‘biologisch’. Op dat moment hadden ze alleen koeien maar in 2017 kwamen daar biologische melkgeiten voor in de plaats. Deze melkgeiten hebben werkelijk een prachtig stukje land om van te grazen omringd met water. Het is een mooi gezicht.    

Waarom OGC? Ze vinden het belangrijk om gezamenlijk de melk af te zetten dus het contact met OGC was direct gelegd. Ze doen hun werk met liefde en besteden ook veel aandacht aan natuurbeheer. Zoals het beschermen van de weidevogels en verschillende plantensoorten. Natuurbeheer en biologisch boeren is dan ook een mooie combinatie, aldus de familie Kooijman. Daarbij komen er wekelijks recreanten op hun erf. Hoe mooi is het om je passie te kunnen delen met mensen die nieuwsgierig zijn en bewust recreëren bij een biologische boer met uiteraard, een uitzicht op de melkgeiten. Ook nieuwsgierig? Bekijk de 5 appartementen op www.blikopdepolder.nl.Bekijk alle boeren

Adres

Van Teylingenweg 32
3471 GH Kamerik

Achter de schermen

Klik op de foto voor een vergroting.

  Adresgegevens


  Postadres
  Ericssonstraat 32
  5121 ML Rijen
  Nederland

  Contactgegevens


  Secretariaat
  info@organicgoatmilkcooperatie.nl

  Verkoop
  Jan van Tilburg +31 (0) 6 137 02 250
  Johan Devreese +32 (0) 473 39 26 70

  Voorzitter

  Kees Steendijk  +31 6 224 64 294

  We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
  akkoord »