Geitenhouders - Familie De With

Gijsbert en Marieke de With uit Benschop zijn vooralsnog het jongste OGC lid. Beide een boerenachtergrond, geboren in 1990 en 1995, getrouwd in 2015 en inmiddels vier kinderen rijk. De jongste van het stel is op dit moment nog maar een aantal weken oud en de andere drie meiden zijn oud genoeg en lopen vrolijk mee naar de biologische melkgeiten. Het is een echt familiebedrijf met de melkgeiten en biologische vleesvarkens van Gijsberts broer, waarbij de ouders van Gijsbert betrokken, maar niet verantwoordelijk zijn. “Dit vinden we iets heel moois en daar zijn we dan ook erg blij mee”, aldus Marieke.    

Vanaf 2017 hebben ze biologische melkgeiten. Hiervoor hebben ze de voormalig koeienstal iets verbreed. Groter hoeven ze voorlopig niet worden. Het is een bewuste keuze om kleinschalig te zijn en ook te  blijven. Gijsbert noemt zichzelf een eenvoudige boer. Hij doet het met minimale investeringen en kiest er bij voorkeur voor om materialen her te gebruiken én ook zelf te installeren of te monteren. Iets wat heel mooi past in het biologische plaatje. Ze wilden zich graag aansluiten bij een kleine coöperatie. Samenwerken en samen de melk verkopen. OGC voldeed aan deze wensen.Bekijk alle boeren

Achter de schermen

Klik op de foto voor een vergroting.

  Adresgegevens


  Postadres
  Ericssonstraat 32
  5121 ML Rijen
  Nederland

  Contactgegevens


  Secretariaat
  info@organicgoatmilkcooperatie.nl

  Verkoop
  Jan van Tilburg +31 (0) 6 137 02 250
  Johan Devreese +32 (0) 473 39 26 70

  Voorzitter

  Kees Steendijk  +31 6 224 64 294

  We maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees meer.
  akkoord »