Geitenhouders - Familie Verhoeven

Wij zijn Carla en Gerrit verhoeven. In biezenmortel (Noord Brabant ) hebben we een biologisch melkgeitenbedrijf met 1100 geiten en 350 lammeren. We verzorgen alle dieren samen met een vaste , twee part time en een zorg medewerker.

De geiten zitten in een ruime stal en kunnen bij goed weer lekker naar de wei waar ze gras gemengd met klaver kunnen eten. Als het koud en nat is krijgen ze ingekuild gras. Naast gras krijgen de geiten brokjes. Iedere dag wordt het ligbed van de geiten opnieuw ingestrooid met een vers laagje stro. 2 keer /jaar halen we de mest uit de stal en rijden deze over het land zodat het gras ook voeding heeft. We werken nauw samen met Brabants landschap en Vereniging Natuurmonumenten. Zo lopen er lammeren in een natuurgebied van Brabants landschap. Ze vreten daar jonge boompjes op en daardoor krijgt de boomkikker (die zijn eten verteerd in de zon)meer ruimte.

Coöperatie OGC geeft voor ons veel zekerheid en vertrouwen in de toekomst. Samen met collega s werken aan nog betere kwaliteit melk en nieuwe afzetkanalen opzetten is leuk. Het verbreed je horizon en ziet wat er mogelijk is met jouw product.

Adres

Biezenmortelsestraat 34
5074 RJ Biezenmortel

Achter de schermen

Klik op de foto voor een vergroting.


  Waar wij precies wonen?


  Adres gegevens


  Postadres
  Dongenseweg 18
  5121 PC Rijen
  Nederland

  E-mail
  info@organicgoatmilkcooperatie.nl

  Contact gegevens


  Gerrit Verhoeven (voorzitter)
  +31 (0)6 – 512 635 22

  Cor Struik (verkoop)
  +31 (0)6 – 531 361 30

  Johan Devreese (secretaris / penningmeester)
  +32 (0)473 – 392 670